Σκάλες Μοναδικής Εφαρμογής και Δημιουργίας από τους Πρωτοπόρους της Αγοράς.

Θέλοντας να δώσουμε μια σαφή εικόνα της κατασκευής σε πλήρη χρήση, αντοχή στο χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα, δημιουργήσαμε ενα χώρο οπου μπορείτε να ξεναγηθείτε φιλόξενα και να ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που αφορούν το ξύλο και τις εφαρμογές του. Το ονομάσαμε Πάρκο ξύλου. Αποτελείται απο 2 οικίες και περιβάλοντες χώρους και έχει δωθεί ειδική έμφαση στο ξύλο.

Ο χώρος λειτουργεί από το 2004 κα έχει ήδη συμπληρώσει 9 χρόνια ζωής. Εδω μπορούμε να απαντήσουμε με ζωντανά παραδείγματα στο πιο σημαντικό σας ερώτημα. "μπορούν οι ξύλινες κατασκευές να αντέξουν στο χρόνο;"

Μια ομάδα απο αρχιτέκτονες και τεχνολόγους ξύλου είναι στη διάθεση σας για την εκπόνηση της μελέτης. Στη διαδικασία αυτή θα ενημερωθείτε για πολλά θέματα όπως
α. Επιλογή ξυλείας συμφωνα με τη χρήση
β. Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό συμφωνα με τον προσανατολισμό, τον τόπο και τις κλιματολογικές συνθήκες
γ. Σχεδιασμό με γνώση των αντοχών  των διαστάσεων και τη στατικότητα του ξύλου.
δ. Κατασκευαστικά σχέδια λεπτομερειών και συνδεσμολογίας του ξύλου
ε. Μηχανισμοί στήριξης
ζ. Κόλλες
η. Βερνίκια

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε  το χώρο του εργοστασίου και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία παραγωγής κάθε κατασκευής ξεχωριστά σε όλα της τα στάδια. Στόχος μας είναι να έχετε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα πριν την κατασκευή .

Στο χώρο μας επίσης διοργανώνονται  ημερίδες με θέματα που αφορούν το ξύλο και διαλέξεις που μπορείτε να λάβετε μέρος . Στο τηλεφωνο 210-8076204 μπορειτε να μάθετε περισσότερα. Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε δίπλα μας

View the embedded image gallery online at:
https://www.stmanousos.gr/woodpark.html#sigProId51ae00b05d